Ikke helt stevne - men aktivitet på Haugstad - det blir det!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Jun 2020

Som de fleste sikkert vet skulle RAKK egentlig arrangert sitt årlige stevne på Haugstad helgen 13. og 14. juni. Men så kom viruset, og alle stevner ble avlyst frem til 15. juni. Da gikk styret i tenkeboksen. Vi hadde jo ikke lyst til å passere «vår helg» uten noen aktivitet. Vi bestemte oss derfor for å organisere en annen type aktivitet.

Mange har jo stort sett drevet egentrening gjennom vinteren og våren, og ikke fått anledning til å prøve dette på noe stevne. Da er man kanskje litt usikker på hvordan «stevneformen» egentlig er? Vi bestemte oss derfor for å arrangere banetrening og programriding - og håper det kan være til glede for mange.

Så planen er da at det lørdag 13. juni blir banetrening med Kristin Tørmoen. Vi tenker klasser fra 10cm til 1m10cm, så her er det garantert mulighet for å lære noe for alle på alle nivåer. 

Søndag blir det programriding med Iselill Karlsen. Her har du med andre mulighet til å teste hvordan dere ligger an - og få en tilbakemelding fra en dommer. Du velger selv hvilket program du vil ri, og Iselill vil helt sikkert gi deg konstruktive og nyttige tilbakemeldinger. 

Ja og om du rett og slett bare vil ha en treningstime så er det naturligvis også mulig. For noen kan det kanskje være trening nok å ri på et nytt sted, i nye omgivelser, med rail og litt "stevnefølelse"?

Mer info kommer straks - men sett av helgen! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.