RA sponser RAKK!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 21. Mai 2020

Du er kanskje ikke klar over det - men RAKK sitter kun igjen med en ganske liten andel av medlemskontingenten du betaler til klubben. Mesteparten går til å dekke abonnementet på bladet Hestesport som alle medlemmer får - samt avgift til Norges Rytterforbund. Derfor er vi veldig glade for all sponsing vi kan få!

Sponsorene våre gjør det mulig for oss å tilby langt mer aktiviteter, premier og sponsing av treninger og den slags enn det vi ellers kunne gjort. Derfor ble vi veldig glade da Rakkestad Avis tilbød seg å sponse klubben vår! Hele 15 000 kroner får vi! Og alt de ønsker i gjengjeld er at vi har logoen deres her på nettsiden og på Haugstad. Det gjør vi selvsagt med glede! Men først tillater vi oss og vise den med litt fyrverkeri!


På spørsmål om bakgrunnen for sponsingen får vi følgende beskjed fra redaktør i RA, Elin Marie Rud;

«Rakkestad Avis lever av og for lokalsamfunnet, og når det er mulighet for det, er vi glade for å gi noe tilbake som kan være et bidrag til det verdifulle fritidstilbudet som finnes. I 2019 hadde vi denne muligheten, og Rakkestad kjøre- og rideklubb er en av mottakerne. Den lokale kjøre- og rideklubben er liten, men det er viktig at kommunen har et bredt utvalg av fritidsaktiviteter. Uten rideskole i bygda er det ingen selvfølge at det er liv laga for en kjøre- og rideklubb. Likevel har dedikerte og driftige medlemmer siden 1992 skapt et tilbud for hestesporten i Rakkestad. I det siste har styret og andre medlemmer lagt ned et imponerende arbeid for å rekruttere til hestemiljøet. Rideklubben er til stor glede for barna som får utviklet verdifulle egenskaper i omgang med store dyr. Klubbens unike rekrutteringsarbeid har også blitt lagt merke til utenfor kommunens grenser. Rakkestad Avis ønsker at sponsingen vil gi videre motivasjon til ledere og medlemmer i en allerede godt drevet klubb.»


Hva kan man si - annet en TUSEN TAKK til Rakkestad Avis! 


Vi lover at pengene skal brukes på en måte som blir til glede for klubbens medlemmer!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.