På tide med en time igjen?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 1. Mai 2020

Mange har sikkert ventet spent på at det skal bli mulig å komme i gang med timer og treninger av forskjellige slag. Og nå begynner blant annet Norges idrettsforbund å åpne for arrangementer igjen. Dog med smittevern fortsatt langt fremme i bevisstheten - og foreløpig ikke med mange deltagere. 

Idrettsforbundet jobber med å utarbeide retningslinjer, og NRYF følger like etter. Det er allerede åpnet for treninger, og nå ser det ut til at mindre stevner også kan bli mulig fra og med 7. mai. Det blir imidlertid ikke stevner med flere enn 50 deltagere og ikke stevner med oppstalling. Du kan følge oppdateringer fra NRYF her.

Vi har planer for flere typer aktiviteter fremover - men aller først inviterer vi til ridetimer med Iselill for de som ønsker det. Iselill kommer til Rakkestad lørdag 9. mai, og der er det fortsatt noen få timer ledig! En time alene koster 450 kroner, men man kan ri to sammen på en time - da er prisen 250 kroner.


Iselill instruerer Yvonne og Flying Hit.

Har du lyst til å ha time med Iselill på lørdag - ta kontakt med Camilla (camilla.thornquist@hotmail.com) senest onsdag! 

Mer informasjon om utviklingen og om våre aktivitetsplaner kommer… I mellomtiden - du har vel svart på quizen vår?


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.