En liten oppdatering

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 22. Apr 2020

Det har vært stille blant annet her på RAKKs nettside en stund nå. Dette skyldes naturligvis korona-viruset, som gjorde at alle planlagte aktiviteter ble lagt på is. Vi avlyste vår helgesamling på Blixland, og også andre planlagte aktiviteter ble satt på vent. Dette er naturligvis trist, men det var tross alt ikke noe vanskelig valg slik situasjonen utviklet seg.

Det er også slik at mange har fått endret sin hverdag. Jobb-situasjonen ble endret nærmest over natten, og det samme ble hjemme-situasjonen for mange. Noen, inkludert flere i RAKKs styre, fikk også en veldig mye mer hektisk hverdag - noe som også påvirket klubbens aktivitetsnivå.

Som medlem i Norges Rytterforbund forholder vi oss naturligvis til de retningslinjer de legger ut, blant annet når det gjelder treninger. Forbundet har fått mange henvendelser, blant om muligheter for å gjennomføre treninger og arrangementer av ulikt slag. Våren er jo vanligvis en travel tid for mange klubber. Forbundet har derfor valgt å lage en veileder som beskriver hvordan man kan gjennomføre banetreninger. Denne kan du lese HER.


I styret i RAKK har vi også tenkt en del rundt dette med mulige aktiviteter - og vi har noen planer vi vil lansere fremover. Dog er det naturligvis viktig at ikke noe går på bekostning av de til enhver tid gjeldende regler for smittevern - noe som jo kan endres i ulik retning på ganske kort varsel. Det er derfor vanskelig å planlegge langt frem - noe vi bare må be om forståelse for.

Den aller første aktiviteten vi vil sette i gang er en aldri så liten quiz. Her legges det opp til en «cup» - der det i tre måneder fremover vil komme en liste med spørsmål. Hver runde trekker vi vinnere blant de som sender inn riktige svar - med hyggelige små premier til de utvalgte. Og når alle konkurransene er gjennomført trekker vi naturligvis en ekstra premie til de som er med gjennom hele «cup-en» - og hatt flest rette svar. Her blir det med andre ord mulig å få brynet hestekunnskapene sine! Vi har kalt det en rekrutt-quiz - men her er det fritt frem for alle å være med.

Den første runden med spørsmål finner du HER. Sammen med spørsmålene finner du også informasjon om hvordan du svarer og hva som er fristen. Den er ikke så lang denne gangen så her er det best å starte med en gang!

Vi har også litt andre planer - og kanskje vi får til noen treninger etterhvert. Dette blir tema på styremøte denne uken - der styret samles på et sted med god plass! Mer informasjon kommer, med andre ord!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.