Bli med til Blixland 14. og 15. mars!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 16. Feb 2020

RAKK har lenge hatt ønske om å få til en treningshelg på Blixland hestesenter i Tomter, men av ulike grunner har dette vært vanskelig. Nå har vi imidlertid fått booket en helg - og da håper vi riktig mange medlemmer blir med! Her skal det ikke stå på hverken treningsmuligheter eller hyggelig samvær - og vi tenker dette blir en flott oppladning til stevnesesongen!

Fra ridehuset på Blixland.

Helgen vi har bestilt er 14. og 15. mars - det er med andre ord bare cirka en måned til! På Blixland tenker vi det blir mulighet for ulike former for trening; vi tenker både sprang, dressur og kanskje også noen enkle feltrittshindre i ridehuset om det er interesse for det. 

Vi ser også for oss at det blir mulig å lage en rekruttgruppe med leide rideskolehester - men det forutsetter at det er mange nok som melder seg på. 

Blixland har uansett flotte fasiliteter både ute og inne! Du kan lese mer om Blixland hestesenter her.

Fra ridebanen på Blixland.

Akkurat hva som blir programmet avhenger av hvem som vil være med og hva de ønsker, men det som er sikkert er ihvertfall at RAKK er med og sponser så prisen skal ikke bli helt avskrekkende. Og dette blir altså et opphold med overnatting for både hest og rytter, mye god mat og mye hygge - det er helt sikkert.


Har du lyst til å være med? 

Sett av helgen og gi beskjed til Heidi ved å sende en sms til 928 03 091 - jo før jo heller!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.