Velkommen til årsmøte!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 31. Des 2019

Det går mot slutten på ett og år og starten på et nytt - og da går det også mot årsmøte. Rakkestad Kjøre- og Rideklubb arrangerer sitt årsmøte 30. januar klokken 18:00, i Gjensidiges lokaler i Rakkestad sentrum. Årsmøtet er viktig for klubben, og vi håper mange gamle og nye medlemmer setter av et par timer denne kvelden.På årsmøtet blir det de vanlige årsmøtesakene, som valg av nytt styre og gjennomgang av regnskap og budsjett samt årsberetning. Årsmøtet er også en god mulighet for å diskutere hvilke aktiviteter vi skal prioritere i 2020 og videre fremover - her vil vi naturligvis gjerne ha innspill fra alle medlemmer!

Du kan lese hele innkallingen til årsmøtet HER.

Vi følger også opp en annen tradisjon, og deler ut priser til vinnerne av Marker Sparebank poengcupen 2019. I tillegg blir det enkel servering, og om alt går som det skal får vi også et faglig foredrag når selve årsmøtet er gjennomført. Dette vil det komme mer informasjon om etterhvert.


Fra utdeling av gavesjekker til vinnerne av poengcup 2018. Charlotte og Sigrid kunne ikke være tilstede på møtet, men Celine Salamonsen stilte sporty opp som reserve da gavesjekkene fra Marker skulle deles ut.


Vi ønsker med dette alle våre medlemmer et riktig godt nytt år - og håper å se mange av dere både på årsmøtet og på de ulike arrangementene vi planlegger i 2020.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.