Hyggelig julegrøtmøte

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 22. Des 2019

Det var hyggelig å se at mange medlemmer hadde funnet veien til Thorvalds stuer for å spise julegrøt med RAKK, tirsdag 17. desember. Her var langbordene pyntet, gløggkjelen stod klar og det var julestemning både ute og inne.

Og det virket som om alle koste seg med både velkomstgløgg og julegrøt. 

Noe veldig omfattende program var det ikke lagt opp til, men et par poster var det på agendaen. Heidi  ønsket velkommen og takket samtidig for innsats og engasjement for klubben gjennom året. Etter at grøten var spist, og Miriam hadde funnet mandel og fått mandelpremien, var det tid for utdeling av mesterskapsdekken.

 


Og i år som i fjor var det en og samme rytter som ble klubbmester i både sprang og dressur. I 2019 var det Margit Fjeldbraaten Lyngstad som ble dobbel klubbmester. Hun fikk imidlertid ikke to dekken, for når dette skjer har vi valgt å heller kjøpe ett enda litt finere dekken.


Da alle var vel forsynt med grøt og dekken delt ut var det tid for det som nok for flere var kveldens høydepunkt: pakkelek. Engasjementet var stort og terningene føk rundt og rundt på begge bord. For hver gang noen slo to like tall ble en pakke fordelt - helt til alle pakkene var plassert hos noen. Da var det tid for å «stjele» fra hverandre - og derfor er det sånn at selv om man kan ha mange pakker på et tidspunkt i leken - kan man ende med bare én eller kanskje ingen i det hele tatt. Og i år som tidligere år var det enkelte pakker det virkelig var kamp om. Men klokka gikk - og brått var det full stans. Da er det på tide og pakke opp - og mange ble nok overrasket over innholdet i pakkene - som ofte kan være noe helt annet enn det man trodde - og det man for eksempel tror er konfekt kan vise seg å være et puslespill. Men morsomt er det likefullt.


Helt til slutt gjenstod bare å ønske hverandre God Jul og vel hjem. Tusen takk til Camilla og de gode hjelperne som ordnet det hele!


Vi i styret ønsker med dette også alle medlemmer og medhjelpere en 

Riktig God Jul!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.