Poengcupen 2019

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 15. Nov 2019

Vi håper alle RAKKs medlemmer er kjent med at vi har en stevnepoengcup? Denne cup-en - med det velklingende navnet Marker Sparebank poengcup starter hvert år den 1. april! Du finner informasjon om den på www.rakk.no der den har fått fast plass på høyre side.

I statuttene for cup-en heter det at ekvipasjen må være påmeldt cup-en og at avgiften (kr 200) må være innbetalt før første tellende stevne. I år innser vi imidlertid at vi ikke har vært gode nok til å informere om - og oppfordre alle som starter - til å melde seg på. 

Dette har vi nå akkurat diskutert på styremøte i klubben - og vi ble enige om en spesiell løsning i år. ALLE ekvipasjer som starter for RAKK er derved «automatisk» PÅMELDT cupen 2019! Og vi vil gjøre vårt beste for å søke opp resultater for ALLE klubbens ekvipasjer. 

Så langt er vi kjent med følgende ryttere som har startet for RAKK i år:

1. Margit Fjeldbraaten Lyngstad 

2. Hege Rud Lunde

3. Ronja Krogh Ekeberg

4. Celine Salamonsen

5. Ida Karoline Fangen Sjule

6. Linda Kristin Arum

7. Susanne Bjarnholt Yven

8. Miriam Fladstad Heier

9. Linn Kristin Høidahl

10. Lena Yvonne Tjernes Stubberud


Har du startet for RAKK men ikke står på denne listen - send en melding til Wenche Dramstad - så får vi deg med i registeret. OG HUSK - det er fortsatt noen stevner igjen - så her er det fortsatt mulig å samle noen flere poeng! Det er flotte premier!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.