RAKK arrangerer dressurtrening!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Nov 2019

Lørdag 9. november arrangerer RAKK klubbtrening i dressur på Støten gård i Os. Trener blir Iselill Karlsen fra Askim. Her håper vi mange i klubben kjenner sin besøkelsestid - og prinsippet om førstemann til mølla gjelder!


Iselill Karlsen er det mange i klubben som kjenner, men for de som ikke vet hvem hun er så er hun altså til daglig trener i Askim rideklubb. Hun er også dressurdommer, og har lang erfaring som både trener og dommer. Iselill har mye å bidra med til ekvipasjer på alle nivåer - dette er  absolutt ikke treninger bare for de som allerede er på et høyt nivå!


På Støten gård er det også mulig å ri inne dersom været og underlag tilsier at det er det beste. Klubben dekker både banekostnaden og deler av timekostnaden - så egenandelen blir bare 250 kr per time og ekvipasje.


NB: Påmelding senest torsdag 7. november klokken 18 

til Kristin på mail: kfheier@gmail.com


Om du ikke er helt sikker på hvor Støten gård er kanskje dette kan hjelpe: 


Om du kommer fra Rakkestad sentrum på Eidsbergveien, sving til venstre før Os skole og fortsett på fylkesvei 642 mot Krosbykrysset (der veien svinger mot Sarpsborg gjennom Varteig). Etter å ha passert Rakkestadelva ved Buer og kommet opp bakken på den andre siden av elva - fortsett på fylkesveien til innkjøringen markert med (liten) hvit pil på kartet. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.