Grønt kort kurs i Rakkestad!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 27. Apr 2019

Nå arrangerer vi Grønt Kort kurs i Rakkestad! Den første kursdagen blir i Rakkestadhallen tirsdag 21. mai fra kl 17. Den neste kursdagen blir på søndag 26. mai fra kl 10.

Her kan du lese   Invitasjon til Grønt kort kurs i reglement 21.05.19 (dag 1) og her er   Invitasjon til Grønt kort kurs i sikkerhet og hestekunnskap 26.05.19 (dag 2). I invitasjonen finner du informasjon om pris, hva du må gjøre i forkant m.m.

NB: Påmeldingsfrist er 6. mai - send e-post til kfheier@gmail.com 

Norges Rytterforbund ønsker at alle skal ha de nødvendige basiskunnskapene før de konkurrerer. En rytter må ha Grønt Kort for å kunne løse rytterlisens og starte på utvidet klubbstevner og oppover. Man trenger ikke Grønt Kort for å delta kun på klubbstevner, men det anbefales likevel.
Kurset har en varighet på ca. 8 timer som inkluderer både teori og praksis. Rideprøven kommer i tillegg. Nedre aldersgrense for å delta på Grønt Kort kurs er 6 år. Deltakere som ikke har fylt 16 år, må ha med seg foresatte/ foreldre på kurs.

Kurset vil gå over 2 dager. Alle som går på kurs må ha Grønt Kort-boken. I løpet av kurset lærer du om reglement, sikkerhet og hestekunnskap og det er også en del som går på praksis i stall. Avslutningen er en rideprøve, men man trenger ikke nødvendigvis ta den samtidig som man tar teorikurset.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.