Velkommen til Vårsprett!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 14. Apr 2019

RAKKs etterhvert så tradisjonsrike vårsprett finner sted på Haugstad helgen 27. og 28. april. Her blir det mulig å trene sprang, og rekruttene kan også få prøve seg på en svært hyggelig konkurranse med lave hindre. Det blir agility-konkurranse som er en ny aktivitet av året - og på søndagen blir det mulig å trene dressur for Iselill Karlsen fra Askim.

Vårspretten starter med banetrening i sprang for Heidi på lørdag formiddag. Klokkeslettene for denne treningen settes når påmeldingene er kommet inn så Heidi vet hvor mange det blir. Men klokken ett er det  tid for rekruttene. Her har hver ekvipasje mulighet til å melde seg på én klasse; enten bommer på bakken, 10 centimeter, 30 centimeter eller 40 centimeter. Og her er det også mulig å ha med leier om man ønsker det! Det blir dessuten først en "treningsrunde" så man blir kjent med banen og hindrene, og så en runde som dommeren kommenterer på.

Når rekruttene er ferdige med sine baner bygger vi om til hinderbane! For da er det Agility som gjelder. Og har du hørt om eller sett agility med hund - så vet du hva dette dreier seg om. Her er det om å gjøre å leie hest eller ponni rundt en hinderbane så fort som mulig. Men hinderne må naturligvis forseres på riktig vis - mens klokka går!

Dette blir en hyggelig dag - med mye hyggelig samvær, flinke ryttere og ponnier, deltagerpremier, diplomer og åpen kiosk med kaffe og annet godt!

Søndagen er det dressurtrening med Iselill Karlsen fra Askim. Iselill er en svært flink dressurtrener (og dommer!) - og hun kan gi gode råd og god veiledning til ryttere på alle nivåer. Timene med Iselill koster egentlig 450 kr, men her sponser RAKK klubbens medlemmer med 200 kr per rytter. Prisen blir derfor 250 kr for medlemmer. Vi kan også åpne for ryttere som ikke er medlemmer, men da blir prisen 450 kroner.

Det er naturligvis mulig å komme å se på begge dager!


Velkommen til Haugstad!

 

Du kan lese invitasjon og programmet for helgen HER.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.