God grøt og hyggelig selskap!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 23. Des 2018

Det var godt oppmøte da RAKK arrangerte sin tradisjonelle julegrøtsamling i Thorvalds stuer i Rakkestad mandag før jul. Og det ble en særdeles hyggelig samling der for en gangs skyld hest nok ikke var det som fikk mest oppmerksomhet gjennom kvelden.

Det var svært hyggelig med godt oppmøte på julegrøtmøtet.

Da alle var samlet rundt bordene ønsket Heidi velkommen, før grøten ble servert. Grøten var god, og det er jo gjerne et ekstra spenningsmoment ved julegrøt - nemlig hvem som finner mandelen. Det var mange som lurte og lette - men den som til slutt kunne ta med seg marsipangrisen hjem var Kari Sandstø Kjøll.


Det VAR mandel i grøten!

Det er også tradisjon at vi gjør litt ære på årets klubbmester på juleavslutningen. I 2018 var det faktisk bare én klubbmester! Det var fordi Sigrid Fosser Hansen på Valentina faktisk ble klubbmester i både sprang og dressur. Sigrid kunne dessverre ikke være tilstede denne kvelden, men en utsendt representant tok i mot klubbmesterskapsdekkenet på hennes vegne.

RAKKs klubbmesterskapsdekken har selvsagt RAKK-logoen godt synlig.

Sist men antagelig den aller mest populære posten på kveldens program var pakkelek. Hanne Fosser instruerte i regler og holdt styr på tiden, mens terningene føk rundt bordet. Og det var mange pakker som skulle fordeles - og ikke så lett å få to like på terningene - så her gikk det unna. Da alle pakker var fordelt én gang er det tid for å «stjæle» pakker - og det er en minst like populær del av leken. Men brått er tiden ute, og terningene må stanses. Så da er det bare å pakke opp for å finne ut hva man har fått. Og det kan være så mangt. Selv kom jeg blant annet hjem med både en klesrulle og en neglbørste!

Disse pakkene kan skjule så mye forskjellig.

Det er alltid morsomt å finne ut hva man egentlig har fått.

Noen fikk godt både til seg og til den firbente.

Noen gaver var velegnet til deling.


Da vil Rakkestad Kjøre og Rideklubb ønske alle medlemmer og støttespillere en riktig god jul og et godt nytt år! Takk for aktivitet og engasjement i 2018 - vi ser frem til mange aktiviteter både med og uten hest også i 2018.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.