JULEGRØT MED RAKK

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 24. Nov 2018

Hver desember pleier RAKK å invitere medlemmer til julegrøt. Da setter vi oss sammen, senker skuldrene litt i en travel førjulstid og hygger oss. Vi spiser grøt, leter etter mandelen, og mimrer litt fra året som har gått. Det blir utdeling av heder og ære - og mesterskapsdekken til klubbmestere - før vi ønsker hverandre god jul.

I tillegg er det en tradisjonell aktivitet som pleier å være kveldens absolutte høydepunkt - og det er pakkeleken. Alle har da tatt med seg en liten gave. Her er det bare å bruke fantasien. Blant tidligere gaver kan vi nevne et par gule oppvaskhansker, en sjokoladeplate, to grytekluter, en svamp, en marsipangris… ja her er «alt lov». Det viktige er at det ikke skal være noe dyrt - det kan godt være noe "rart" - og gaven må gjerne pakkes inn til det ugjenkjennelige.

Gavene spiller vi terning om - og her viser det seg raskt hvem som har «vinnerlykke»!


I år samles vi i lokalene som går under navnet Thorvalds stuer, som altså ligger i kjelleren på Navet/Liensgården i Rakkestad sentrum mandag 17. desember. Vi starter kl 18:30 - og vi holder gjerne på et par timer. Men for at vi skal vite omtrent hvor stor grøtkjelen må være i år - og hvor mye saft og kaffe vi trenger - må vi be om at alle som kommer melder seg på. Camilla tar i mot påmeldinger helt frem til den 12. desember, men det er kanskje like greit å gjøre det med en gang? Send en SMS til Camilla på 962 25 554 eller send en s-post til camilla.thornquist@hotmail.com

Vi gleder oss og håper å se mange av dere der!


Du kan lese hele invitasjonen HER.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.