Det ble en flott høstslipp på Haugstad!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 28. Okt 2018

Lørdag 13. oktober tro RAKK til med et nytt arrangement av året - Høstslippen! Her var det lagt opp til et innholdsrikt program som involverte både de helt yngste og de litt eldre. Det var Ryttertest i både skritteklasser og travklasser, det var gymkhana konkurranse og for første gang på en god stund også klubbmesterskap i gymkhana.

Det ble en veldig hyggelig og vellykket dag. Det var nok mange som var litt spente da de kom til Haugstad og så at her var det både dommerbod, musikk og publikum. Ja og det var nok noen blant publikum som var litt spente og nervøse også - men vi håper og tror alle syntes dette ble en veldig vellykket og hyggelig dag! Selvsagt var kiosken også åpen, og det gikk visstnok virkelig godt unna på både kaffe, kake og vafler. Og det var veldig hyggelig å høre hvordan praten gikk på tribunen, for ikke å snakke om all heiing og applaus for hver og en av deltagerne.


I ryttertestene var det et program ekvipasjene skulle gjennomføre, og vi syntes det var veldig fint å se hvordan mange konsentrerte seg om både rideveier og runde volter. «Dommer» ble behørig hilset på ved både start og slutt, og alle fikk et skjema med en tilbakemelding etter vel gjennomført. Vi regner med at disse er lest grundig og kanskje til og med flere ganger, og at dette danner grunnlag for trening gjennom vinteren. I tillegg var det selvsagt også rosett, diplom og en liten premie til alle deltagere!

Etter ryttertestene var det altså tid for gymkhana, og dette var det lett å se at mange hadde trent mye på. Det var nesten ikke en boks eller svamp som falt på bakken, alle kom seg over vippe-planken og man kunne nesten tenke at her må nok banebygger lage en enda vanskeligere bane neste gang.

Helt til slutt var det altså klubbmesterskap i gymkhana og her stilte fire deltagere til start. Og innsatsviljen var det virkelig ikke noe å si på! Plutselig var fart viktig, og det var ekvipasjene fullstendig klar over så her gikk det i rasende fart både i siksak og mellom tønner og pinner. Dette var da også noe publikum visste å sette pris på - og vi fikk akkurat den morsomme konkurransen vi ønsket oss. Det ble tett i ledelsen også, men til slutt var det altså Margit Lyngstad og Astor som av med seieren - gratulerer!

Tusen takk til alle som kom og så på, og alle som hjalp til!


Vi du se flere bilder fra dagen så finner du mange bilder i et eget bildealbum her. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.