Flere aktiviteter på gang!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 14. Okt 2018

Det ble en kjempefin Høstslipp på Haugstad på lørdag! Som forventet var det mye glede og mestring å se, og både barn og  voksne, ponnier og hester koste seg. Kiosken var populær og det var en hyggelig summing av prat å høre fra tribunen. Det var også spesielt hyggelig å høre applausen for hver og en som fullførte sitt program og sin runde på gymkhana-banen. Dette skal det komme mer informasjon om, med bilder og videosnutter etterhvert.

Nå er det viktig å fortelle om enda en planlagt aktivitet på Haugstad. Søndag 21. oktober arrangerer nemlig RAKK kjøre-samling på Haugstad! Vi heter jo tross alt Rakkestad KJØRE og rideklubb! 

Denne samling vil være for å komme i gang med kjøring. Målet er å ha det gøy og samtidig lære mer. Man trenger ikke ha en innkjørt hest, det går helt fint å tømmekjøre hesten gjennom banen. 

Vi kommer til å sette opp en lett presisjonsbane med innslag av brukskjøring. Grete Lyngstad vil gå banen sammen med oss, og gi oss litt tips og triks. Samlingen starter kl 11. Har du lyst til å være med - send en e-post til Camilla (camilla.thornquist@hotmail.com) eller Heidi (heidifly@start.no). 

Har du bare lyst til å se hva dette er og hilse på er det naturligvis bare å komme!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.