Høstslipp på Haugstad

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 13. Sep 2018

Lørdag 13. oktober prøver RAKK ut noe nytt. Da ønsker vi nemlig velkommen til Høstslipp på Haugstad. Håpet er at dette skal bli nok en morsom og lærerik dag for både unge og eldre i hestesporten. Og det blir et variert program med mange ulike aktiviteter - så vi tror det også er mye å se på for publikum.

Først på programmet denne lørdagen står gjennomføring av Ryttertester i dressur. Under en ryttertest får rytterne trene på å ri et program, slik man gjør på dressurstevner. Det er fokus på å fremme god ridning, og blant annet hvordan man bruker hjelperne og hvordan man for eksempel følger veier på ridebanen. Alle deltagere får en bedømmelse med en tilbakemelding. Du kan lese mer om ryttertester på nettsiden til Norges Rytterforbund.

Neste post på programmet er publikums-sporten Gymkhana. Dette er morsomt for både rytter, hest og publikum. Det er lett å følge med, for det er lett å forstå hva som skal gjøres, og det er morsomt å se både ryttere og hester gjøre mange forskjellige øvelser. Ofte handler det om å plukke opp og flytte noe fra ett sted til et annet, ri i siksak, treffe med baller i bøtter og lignende. Noe av det kan kanskje virke enkelt - men det er som oftest langt vanskeligere enn det ser ut! Og vi planlegger to «klasser» på Høstslippen; både en rekruttklasse og et klubbmesterskap. Dette tror vi blir veldig morsomt - så her håper vi også publikum vil kjenne sin besøkelsestid.

Forøvrig blir det åpen kiosk på Haugstad denne dagen - så det blir mulighet for rett og slett å bare kose seg med kaffe og vaffel på tribunen!

NB: Frist for påmelding for de som skal delta er 6. oktober - og du melder deg på ved å sende en e-post til kfheier@gmail.com. Og her er det VIKTIG å melde seg på - slik at vi får kabalen med ryttere og hester til å gå opp på best mulig vis!! Les også hele programmet, med priser og mer informasjon her: Invitasjon til høstslipp 13.10.18..


VELKOMMEN!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.