En fabelaktig helg!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 23. Aug 2018

Helgen 18. og 19. august arrangerte RAKK rekruttleir på Østereng. Hele 12 RAKK-rekrutter ville være med, og Ungdomsgruppa som var drivkraften bak arrangementet fikk nok å henge fingrene i.

Lørdagen var det litt guffent vær, men RAKKs rekrutter lot seg ikke skremme. Men det var jo kanskje greit at det stod litt teori også på programmet. Ridebanens veier for eksempel, er jo noe ryttere må kunne. I tillegg ble det jobbet med både lederskap, hestene i stallen og mye mer. 

Søndagen var det godt vær. Det var jo virkelig fint ettersom det var både natursti og ikke minst trening på gymkhana på planen. Den siste punktet på helgens innholdsrike plan var nemlig å ha Gymkhana oppvisning for foreldre og andre som ville ta en titt. Mange kom for å se - og vi tror de var veldig fornøyde med det de fikk se; Her var både mye glede og begeistring, mestring og utvikling.

Det må også fortelles at flere rideknapper også ble utdelt i helgen. Og de som fullførte sine prøver fikk selvsagt utdelt både diplom og rideknapp. Alt i alt var det en fabelaktig helg, og vi har fått mange begeistrede tilbakemeldinger fra store og små! Så da benytter vi samtidig anledning til å si tusen takk til alle som hjalp til, alle som kom og så på, og naturligvis alle de flinke rekruttene våre!

For at flere skal få noen inntrykk fra helgen, og kanskje spesielt fra den flott gymkhana-oppvisningen har vi laget et bildealbum på nettsiden. Det finner du HER.

Vi vil også få sende en STOR og VARM TAKK til Brødrene Ringstad! Takket være dem ble dette også en kjempehyggelig pølsefest - noe som både små og store satte veldig pris på! God mat bidro til god stemning!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.