Bli med RAKK til Oslo Horse Show!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 14. Aug 2018

Har du lyst til å være med Rakkestad Kjøre og Rideklubb til Oslo Horse Show? Oslo Horse Show arrangeres fra 11. – 14. oktober i Telenor Arena og er en morsom og inspirerende møteplass for hesteglade (og –gale) folk. Her er det internasjonale konkurranser i sprang, samt et flott familieshow og ikke minst masse salgsboder hvor man kan få kjøpt det meste både til hest og rytter. 


Vi tenker å bestille billetter til inngang søndag 14. oktober slik at de som ønsker å reise denne dagen, kan få plasser i nærheten av hverandre som en gruppe. Alle som melder seg på, må selv sørge for transporten tur/retur, men vi forsøker å samordne transport så langt det lar seg gjøre. Det er greit å kjøre bil og parkere rett utenfor arenaen (parkeringsavgift tilkommer), men er også mulig å komme seg dit kollektivt med tog fra Mysen til Skøyen og buss 31 videre til Fornebuparken. 


Foto: Oslo Horse Show

Foreløpig program for søndag 14. oktober:

08:00     Internasjonal klasse Sprang 1,25 CSI amatør by Kingsland Oslo Horse Show

09:50     Internasjonal klasse Sprang CSI5* 1,45 by Kingsland Oslo Horse Show

11:30     FEI World Pony Jumping Trophy by Kingsland Oslo Horse Show

14:00     Longines FEI World CupTM CSI5* 1,50 – 1,60 

16:40     Familieshow

Ponnigalopp pleier å være et populært innslag i Familieshowet.

Vi håper mange har lyst til å være med. Dette er en spesiell opplevelse med en helt egen stemning. RAKK har reist sammen til Oslo Horse Show tidligere, og det har vært veldig hyggelig.

Pris per person: ca 275 kr (kan bli litt dyrere avhengig av antall påmeldinger).


Bindende påmelding til Kristin Fladstad Heier innen 1. september: kfheier@gmail.com. Billettene må betales før bestilling. Betalingsinformasjon oppgis etter påmelding. 

Er det noe du lurer på - send en e-post til Kristin. Hvis noen ønsker å sitte på med noen, eller har ledig plass i bilen, så gi beskjed, så forsøker vi å være behjelpelige med å legge til rette for at alle skal komme seg til og fra på en grei måte.

Foto: Oslo Horse Show    


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.