RAKK kommer til Markens Grøde søndag - kommer du?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 6. Aug 2018

Søndag 12. august er «hestens dag» på Markens Grøde 2018, og da skal selvsagt RAKK være tilstede. Og vi har et spennende program med flere aktiviteter planlagt. Målet er å både vise frem og informere om klubben og våre aktiviteter. Dette vil være en fin anledning til å komme og møte noen av oss - så vi håper riktig mange finner veien til vår stand på søndag!

Vi har fått stand like ved Barnas gård (se kartet nedenfor) - og der er området hvor vi vil vise frem noen av det vi holder på med. Her vil ungdomsgruppa demonstrere Mounted Games. Mounted Games er en fartsfylt og publikumsvennlig hesteaktivitet, der man skal løse forskjellige «oppgaver» samtidig som det er lag som konkurrerer om å komme først til mål. Etter at dette er avsluttet blir det en demonstrasjon av presisjonskjøring. Her skal kusker manøvrere hester og vogn gjennom smale svingete passasjer, og det gjelder å ikke berøre markørene underveis.


Vi vil også ha med oss en gjeng av de flinke rekruttene våre. De vil vise ponnistell og hjelpe om det er noen andre som vil prøve. For vi skal også ha med oss noen ponnier som det blir mulig å hilse på for de som ønsker det. Kanskje noen har lyst til å forsøke seg som hestepusser - med å flette litt man eller hale?

Alle som vil kan også få prøve seg som sprangryttere - på en av de nyanskaffede flotte kjepphestene vi har i stallen. Det er også mulig å forsøke seg som hesteskokaster.

Viktig er det selvsagt også at de som kommer går innom vår stand. Her vil de kunne få vite mer om klubben, og få se litt mer fra våre ulike aktiviteter. Det vil også være mulig å delta i en liten spørrekonkurranse - med hesterelaterte premier naturligvis.

Vi er på plass fra klokken 10 - og vil ha ulike aktiviteter gjennom dagen.

Velkommen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.