RAKK på Markens Grøde

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 7. Jul 2018

Rakkestad Kjøre og Rideklubb skal være godt representert på Markens Grøde den 12. august. Denne søndagen er nemlig «hestens dag» og ungdomsgruppa vår planlegger flere aktiviteter som vi tenker vil vise frem bredden i klubben vår. 

Ungdommene tenker å vise ridning ved å lage en liten Mounted Games konkurranse. Mounted Games er en fartsfylt og svært publikumsvennlig konkurranse (les om treningen vi hadde i juni i en tidligere sak her på siden). Kort fortalt innebærer Mounted Games en stafett der rytterne skal gjøre ulike oppgaver, flytte markører av forskjellige slag, fiske opp ting fra bakken, kaste tennisballer i bøtter og lignende. Her kreves det både presisjon og fart, og om noen feiler på en oppgave må den gjøres på nytt. 


Det er også flere i klubben som driver med kjøring, derfor ønsker vi å vise frem presisjonskjøring. Dette er en form for hestesport som krever svært mye av både kjører og hester; her er det imponerende fokus og nøyaktighet. Presisjonskjøring innebærer at ekvipasjene skal kjøre en fastlagt bane markert med kjegler med tennisballer balanserende på toppen. Det skal svært lite berøring til før ballene rives ned - og det gir feilpoeng. De som kommer gjennom banen uten feil kjører så mot hverandre på tid i en omkjøring.

Vi vil naturligvis også vise frem rekruttene våre og ha tilbud til barn som kommer for å se på. Da tenker vi å ha en liten hoppekonkurranse med små kjepphester og i tillegg vil vi ha tre små ponnier til kos og pussing.

 Ungdomsgruppa vil også spre informasjon om klubben ved å ha en stand med informasjon om RAKK og visning av bilder fra våre aktiviteter. For å vise oss frem tenker vi også å kjøpe inn flere t-skjorter med logo på - slik at alle deltagere kan få - og det blir godt synlig hvem vi er.


Med andre ord - merk dagen i kalenderen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.