Klubbmestere 2018 er kåret

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 24. Jun 2018

For RAKK-ryttere har stevnet et ekstra spenningsmoment. De deltar nemlig ikke bare i det «vanlige» stevnet - de deltar også i konkurransen om å bli klubbmester. Klubbmesterskapet til RAKK går på tvers av klassene - så her konkurrerer alle på lik linje. 

I sprang er det dessuten slik at klubbmesterskapet alltid bedømmes som Feil og stil konkurranse, selv om det ikke egentlig er bedømmingen i klassen. Dette organiserer vi ved å ha en ekstra feil og stil bedømming uavhengig av klassen. I dressur blir resultatene fra de vanskeligere klassene ganget med en faktor - for å ta inn en høyere vanskelighetsgrad.


I klubbmesterskapet i sprang var det fem påmeldte ekvipasjer, og de konkurrerte i klassene fra 70 cm til 1m10cm. Det ble en jevn konkurranse, men uten hinderfeil og med hele 72 stilpoeng var det Sigrid Fosser Hansen og Valentina som sikret seg seieren. Celine Salamonsen og Zorka tok en kjempefint andre plass, mens bronsemedaljen gikk til Selma Klipper og Mai Gulla. 


I klubbmesterskapet i dressur var det bare 4 startende i år. Kine Saksæther Andersen på Pålands Mille Fleur og Sigrid Fosser Hansen og Valentina startet begge Lett C. Margit Fjeldbraaten Lyngstad og Astorini og Selma Klipper og Mai Gulla startet begge i Lett B. Også i dressur ble det en jevn konkurranse. Da alle poengene var summert og prosentene regnet ut viste det seg at vi hadde en dobbeltvinner! Sigrid Fosser Hansen og Valentina hadde liksågodt sikret seg klubbmesterskapet i både sprang og dressur. Dette var en kjempeinnsats - gratulerer!


På andre plass kom Margit Fjeldbraaten Lyngstad og Astorini, mens Selma Klipper og Mai Gulla ble altså også plassert i klubbmesterskapet i både sprang og dressur. Dette er imponerende og vi synes det er veldig morsomt å ha ryttere som gjør det bra i begge grener.

Alt i alt var kåring av klubbmestere et hyggelig punktum på en svært vellykket stevnehelg.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.