På høy tid med en stor takk!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 18. Jun 2018

Det er mange saker å skrive etter den uka vi har lagt bak oss - det er mye vi gjerne vil fortelle og mange bilder vi gjerne vil vise. Men det får vente. Nå vil vi aller første få takke. Og det er mange som fortjener en varm takk!

Mange har sikkert sett innlegget til RAKKs leder Heidi Lyngstad på RAKKs facebookside, der hun forteller om noen av de gode tilbakemeldingene vi fikk etter stevnet i helgen. Og vi får virkelig veldig mange gode tilbakemeldinger. Noe av dette vil vi gjerne dele med alle dere som hjelper til!


Det ble nemlig et veldig vellykket stevne. Lørdag var jo dessuten været aldeles nydelig. Søndag var det ikke like fint - ihvertfall ikke hele dagen - men sånn er det bare. 

Vi får uansett veldig mange hyggelige tilbakemeldinger. Og vi som sitter i sekretariatet er så heldige at det er vi som mottar mange av disse. For eksempel gir flere av de som er teknisk personell tilbakemeldinger som «Det er så hyggelig i Rakkestad» og «Så mange flinke og positive folk over alt». Også deltagerne på stevnet gir positive tilbakemeldinger. Som pappaen som utbrøt i sekretariatet «Vi har ikke vært her før vi - men her var det jo bare sååå hyggelig!». Og positive tilbakemeldinger kommer «over hele linja» - folk får hjelp når de trenger - med å finne frem - på parkeringen - med utstyr - med å holde hester - ja uansett egentlig. Og det er et trivelig sted, rolige omgivelser, fin kiosk, fin tribune - ja til og med utedoen får skryt for å være både ren og innbydende!

I tillegg må vi få takke sponsorene våre. Vi tror foreløpig vi har fått et økonomisk godt resultat på helgen. Dette er inntekter som betyr mye for en liten klubb, inntekter som gir oss mulighet til å arrangere andre akitviteter for medlemmene. Det er selvfølgelig mye takket være at dere hjelper oss - med støtte direkte - eller slik at vi får ned kostnadene. For det er også mange kostnader - ved å arrangere stevne og ved å holde klubben i gang med mange gode aktiviteter for medlemmer. Så kjære Sentrum Data, Pettersen El installasjon, Kingsland Equestrian, Ekeberg hestesport, Nortura og sist men ikke minst vår hovedsponsor Marker Sparebank. Vi er veldig takknemlige for alle bidragene vi får!

Vi må naturligvis også takke alle medlemmer og familiemedlemmer som stiller opp på dugnad. Uten dere hadde det naturligvis ikke blitt noe stevne, og det er naturligvis på grunn av dere vi får disse positive tilbakemeldingene. Vi håper dere også synes det er litt hyggelig - selv om det naturligvis er litt slitsomt når det står på.


Ja også må vi også naturligvis få takke de som melder seg på stevnet, og som oppfører seg slik man skal mot folk og dyr. Takk for denne gang - velkommen tilbake!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.