En spennende dag for rekruttene

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 11. Jun 2018

Tirsdag 12. juni er det tid for rideknapp-prøver på Haugstad. Mange av RAKKs rekrutter har trent ivrig gjennom lang tid, og nå er det tid for å vise hva man har lært. Kanskje blir det en ny knapp i samlingen.

Rideknappene er Norges Rytterforbund opplæring i håndtering og stell av hest. Opplegget går under navnet Rideknappen, men det er egentlig fem forskjellige knapper eller grader. For hver grad man gjennomfører er det krav til hva man skal kunne - med stadig økende vanskelighetsgrad. Og hver grad avsluttes med en prøve. Det er altså dette RAKK arrangerer nå tirsdag 12. juni.

Forrige rideknapp-prøving i RAKKs regi fant sted i fjor sommer, og da var det svært fornøyd og glad gjeng rekrutter som demonstrerte hva de hadde lært. Og alle reiste hjem med en ny knapp og et velfortjent diplom. Nå skal altså mange forsøke seg på neste nivå - og vi får tro det går like bra denne gang. Er det noen som har lyst til å komme og se på er de naturligvis hjertelig velkomne!


Samtidig som de yngste fokuserer på rideknapper - er det andre som for alvor starter forberedelser til stevnet førstkommende helg. Her ser det ut til å bli stor aktivitet på Haugstad. Påmeldingene på sprangstevnet begynte å bli så mange at klubben måtte si stopp - og de siste dagene er det blitt stadig flere påmeldte til dressurstevnet også. Det lover veldig godt tenker vi, her blir det spennende konkurranser på alle nivåer.

Vi håper jo mange har lyst til å ta en tur for å se på og heie også til helgen. Vi kan love mye fart og spenning, og mange flotte prestasjoner. I tillegg er naturligvis kiosken åpen, så her kan man også bare rett og slett komme å føle på stemningen, og kose seg med en kaffe og noe å bite i på tribunen. Ja og skulle det være noen av klubbens medlemmer som har mulighet til å hjelpe til - ute eller inne - lørdag eller søndag - er det flott om dere gir beskjed! Send en sms til Heidi - hun blir garantert takknemlig! Og om noen skulle tvile - dette blir helt sikkert en hyggelig helg.

Så - enten du har lyst til å heie rekruttene frem til en ny rideknapp - rytterne på stevnet over hindre eller gjennom dressurprogrammet - eller lyst til å hjelpe til med å skape en flott stevnehelg - velkommen til Haugstad!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.