En travel RAKK-måned nærmer seg!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 28. Mai 2018

Det er mye som skal skje i regi av RAKK i juni. Først skal rekruttene våre i ilden. 12. juni er det nemlig rekruttsamling med rideknapp-prøver! Her skal rekruttene som samles og trener i de ulike stallene rundt i bygda møtes. Målet er å bestå prøven som kvalifiserer til neste rideknapp i rekken. Deretter går det bare en snau uke før vi arrangerer årets stevnehelg.

Fra forrige rideknapp-prøve.

Begge stevnene er nå åpne for påmelding i Horsepro - og påmeldingene er begynt å tikke inn. Skal du starte er det nok lurt å melde seg på før heller enn senere - det er ingen andre stevner i Østfold den helgen - så her kan det bli kamp om plassene. Og ettersom dette også er RAKKs klubbmesterskap håper vi virkelig at alle RAKK-ryttere kjenner sin besøkelsestid!

Lørdag 16. er det altså sprangstevne. Her er det klasser fra 50 cm til 115 cm. Og så arrangeres altså RAKKs klubbmesterskap på tvers av klassene. Bedømmingen i klubbmesterskapet - og forøvrig også i klassene 70 og 80cm er «Feil og stil». 

Maren og Amacello under sprangstevnet 2017.

Dressurstevnet arrangerer vi søndag 17. juni. Også for dressuren er programmet er klart, programmene i de ulike klassene valgt - invitasjonen er publisert på HorsePro og påmeldingene tikker inn. Her er det klasser fra Lett C til Middels C. Også i dressur går klubbmesterskapet på tvers av klassene.

Sigrid og Valentina under fjorårets dressurstevne.

Vi håper riktig mange finner veien til Haugstad for årets stevnehelg! Men først er det altså rekruttsamling. Vi starter klokken 17:30 på Haugstad - og her er det selvsagt også hyggelig med publikum!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.