Mange aktiviteter på trappene

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 13. Mai 2018

Det er mange aktiviteter på trappene i regi av RAKK for tiden - og det er selvsagt viktig for oss at alle får beskjed. Vi vil derfor oppfordre alle medlemmer som er interessert i å være med på aktiviteter å følge med - både her på nettsiden men også på vår Facebook side


RAKKs facebookside er forøvrig tilgjengelig selv om du ikke er registrert som bruker av Facebook - og det er veldig nyttig når vi vil fortelle om noe - kanskje med litt kort varsel. En annen fordel med facebooksiden er at det er lett for alle å skrive en kommentar - for eksempel for å fortelle at du gjerne vil være med  eller har mulighet for å hjelpe til…

Men her tenkte vi ihvertfall vi skulle gi en liten oversikt over alt som skal skje fremover. Noe av det første som skjer nå på våren er vårt årlige stevne på Haugstad. I år finner dette sted 16. og 17. juni.

Arkivfoto fra tidligere stevner - vi har en dag med dressurstevne og en dag med sprangstevne i løpet av stevnehelgen vår. Forhåpentligvis er invitasjonen straks klar så skal du starte - følg med.

Under stevnet vil det være behov for mange til å hjelpe til; vi trenger blant annet hjelp i kiosken og som banemannskap, og vi trenger noen som kan bære protokoller. Har du anledning til å hjelpe til noen timer i løpet av helgen - kan vi love å forsøke å finne en trivelig oppgave og vi kan love en hyggelig helg! Vi ber deg derfor markere denne helgen i kalenderen - så er det slett ikke umulig annet enn at du hører fra oss.

Noe annet vi har satt i gang med er dressur- og sprangtreninger. Det er Iselill Karlsen som er dressurtrener og Kristin Tørmoen som vil bidra med sprangtreninger. Er du interessert i å delta - gi beskjed!

Iselill Karlsen forklarer Miriam og Paiida under vårspretten.

Vi vil nemlig veldig gjerne stille med lag i Østfoldmesterskapet til høsten. For å få til det tenker vi at det kan være lurt å tilby litt gode treningsmuligheter gjennom året - for å forberede og trene, bygge litt selvtillit og lagfølelse. Vi håper det er flere medlemmer som synes dette kan høres interessant ut - og mange som gjerne blir med for å være heiagjeng.

Her er RAKK-laget som stilte i ØM i dressur i 2017.

Ja også er det rekruttene. Denne flotte gjengen med ivrige unge ryttere som møtes i de forskjellige stallene og trener. Målet er kunne arrangere en rideknapp-test også i løpet av året - slik at de som ønsker det får sjansen til å sikre seg en ny rideknapp.

Kristin sammen med fjorårets svært fornøyde rekrutter etter at rideknapp-prøvene var vel overstått.

Videre har vi blitt spurt om å bidra inn på Markens Grøde i august. Dette er noe vi tenker både er en god måte å vise frem klubben på, kanskje nå frem til enda flere hesteinteresserte i bygda, og kanskje skape enda mer interesse for hestesport. Ungdomsgruppa er aktivt med i planleggingen - og vi tenker at det hadde vært veldig morsomt å vise frem Mounted games. Derfor planlegger vi å få til en Mounted games trening med en som virkelig kan dette i løpet av sommeren. Så har du alltid hatt lyst til å prøve det - da kommer anledningen nå! Om du lurer på hva Mounted games egentlig er så kan du lese mer om dette HER.

RAKK-laget vant Gymkhana-konkurransen forrige gang vi var med på Markens Grøde.

Ja også har vi også noe helt nytt på planen - nemlig et høstslipp! Og kanskje vi får penger av Rakkestad kommune også - da kan det hende det blir en ordentlig spennende treningshelg til høsten - for det er nemlig noe av det vi har søkt om støtte til! Ja også håper vi å få til et medlemsmøte med et spennende fagtema. Men det må vi få komme tilbake til.

Helt til slutt har vi en liten bønn å komme med. Vi har erfart at det er litt registreringsfeil hos idrettsforbundet. Blant annet er noen registrert med flere profiler, og det skaper litt problemer for oss. Vi har bedt idrettsforbundet se på dette - og de har ryddet opp i noe sier de. Men det kan fortsatt være flere. Ettersom idrettsforbundets database er den vi bruker når vi f.eks. skal sende ut sms-er til alle medlemmer, er vi redde det er noen som ikke får beskjeder fra oss. Derfor - om du aldri har opplevd å få en tekstmelding fra oss - vær så snill å ta kontakt med vår medlemsansvarlig Camilla - så skal vi prøve å få rettet opp i dette.


Vi håper dere synes aktivitetsplanene våre høres spennende ut - og gleder oss til å se mange av dere på aktivitetene framover!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.