Planen klar for vårspretten!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 19. Apr 2018

Nå nærmer det seg vårsprett på Haugstad - og vi gleder oss til å ønske deltagere og publikum velkomne. Kiosken er åpen, kaffen er varm og i følge værmeldingen skal det bli muligheter for å kose seg i sola!

Fornøyde deltagere på tidligere rekruttsamling på Haugstad.

Lørdag er det dressurtrening for Iselill Karlsen fra Askim. Vi starter med første ekvipasje klokken 10:00, og så går det fortløpende til siste ekvipasje er ferdig for dagen klokken 17:00. Hele ni ulike ekvipasjer er påmeldt til lørdagens trening. Du kan lese hele programmet HER.

Iselill Karlsen gir tilbakemelding til Selma og MaiGulla på fjorårets vårsprett.

Søndag er det først banetrening for Heidi Lyngstad. Her blir det klasser fra 50 cm til 1 meter. Vi starter klokken 10:00, og da må første ekvipasje være ferdig oppvarmet. Du kan se rekkefølgen på ekvipasjene HER.

Sigrid og Valentina er en av ekvipasjene som skal trene sprang på søndag.

Etter banetreningen satser vi på en rask «ombygging» av banen og så er det rekruttenes tur. Her er det hele ti påmeldte rekrutter, og klassene er sits og stil og caprilli. Disse klassene starter klokken 13:00 - da skal rekruttene samles før de går banen sammen med hjelperne fra ungdomsgruppa. Du kan se mer informasjon om opplegget og tidene HER.

Thea Amalie over bommer under en tidligere trening på Haugstad.

Dette blir en hyggelig helg, med mye å se på for den som er interessert i hest og hestesport!

Vi håper mange finner veien til Haugstad denne helgen.

Velkommen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.