Vi gleder oss til Vårsprett på Haugstad 21. og 22. april!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 10. Apr 2018

Og det håper vi egentlig alle RAKK-medlemmer også gjør?! Dette er jo på mange måter starten på sesongen på Haugstad - og det pleier å være en veldig lærerik og hyggelig sådan. Det er vi sikre på at det vil bli i år også. Så sett av helgen 21. og 22. april i kalenderen.


For det er et innholdsrikt og variert program. Først og fremst er det muligheter for å være med på banetreninger. Lørdag er det dressurtreninger - og da er det Iselill Karlsen som instruerer. Vi har satt opp dressurrailen, så dette blir en god gjennomkjøring der den enkelte selv kan si i fra hva man eventuelt ønsker å prioritere å trene på.

Søndagen er det sprangtrening. Heidi instruere grupper som vi setter sammen etter nivå. Både Heidi og Iselill var trenere på vårspretten i 2017 også - og vi tror mange hadde stort utbytte av de innspillene og rådene de fikk der.


I tillegg så blir det aktiviteter for de yngste! Søndag arrangerer vi rekrutt-konkurranse - der fokus først og fremst er på sits og stil. Her blir det mulig å ha med medhjelper på banen, og det er klasser fra bommer på bakken til 40 cm. 


Sist men ikke minst arrangerer vi også i år caprilli-konkurransen. Dette er egentlig en ganske gammel konkurransetype, der man kombinerer elementer fra sprang og dressur. Tanken var i utgangspunktet at det var fornuftig å trene på begge dele. Vår caprilli-konkurranse er utformet som en løype rytteren skal gjennom, der det for eksempel er øvelser som siksak mellom stolper, å stoppe hesten og stå stille på et bestemt sted, og passering av noen bommer. Dette er en uhøytidelig og morsom konkurranse, som også er lærerik.


I tillegg er naturligvis kiosken åpen - så her blir det muligheter for å kose seg på vår flotte tribune med en kopp kaffe og kanskje en vaffel.

Oppfordringen er derfor til alle som er interessert i hest og hestesport; legg turen om Haugstad denne helgen. Her blir det mye flott å se på, mye hygge og muligheter for å kose seg - forhåpentligvis i vårsola!

For detaljer om program, priser o. lign. - se denne invitasjonen

Husk - påmeldingsfrist - 16. april!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.