Interessert i å høre mer om kjøring med hest?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Apr 2018

Da har du muligheten nå! RAKK har nemlig vært så heldig å bli invitert til temakveld om kjøring med hest i Marker, torsdag 19. april. Dette blir helt sikkert en både lærerik og inspirerende kveld.

Fra NM i kjøring 2011. Foto Kristine Hansen. (https://www.hest.no/article.ht...)

For denne kvelden kommer nemlig ingen ringere enn Norges Rytterforbunds Grenleder for kjøring, Lene Kragh, til Marker. Hun vil snakke om alt fra hverdagskjøring til tommekjøring, oppdragskjøring og maratonkjøring. Kort sagt vil Lene fortelle om alle muligheter og aktiviteter som finnes på ulike nivå, og motivere til bruk av hesten til kjøring. Du kan lese mer om Lene Kragh her, for eksempel.

Foredraget finner sted i Marker Rådhus i Ørje og dørene åpner i god tid før kl 19:00. På grunn av salg av mat og drikke er det ønskelig med en viss oversikt over antall interesserte. Marker kjøre- og Rideklubb ber derfor de interesserte om å gå inn på deres Facebook side, og trykke ”skal” på arrangementet om du kommer. Ved spørsmål kan man sende mail til markerkjoreogrideklubb@gmail.com. Du kan lese mer om arrangementet i denne invitasjonen.

RAKKs kjøreinteresserte reiser gjerne i samla flokk - så om du vil være med? Ta gjerne kontakt med Heidi Lyngstad på sms eller mail.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.