Mange rekrutter møtte frem

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 27. Mar 2018


Pizza og hyggelig samvær var også et viktig punkt på agendaen.

Det ble en svært hyggelig kveld da RAKK inviterte nye og gamle rekrutter til Byekroa for sosialt samvær, pizza og informasjon torsdag 22. mars.

Og det var et fantastisk godt oppmøte. Hele 12 nye og ikke så nye rekrutter møtte frem. I tillegg fikk vi også gleden av å treffe de som åpner stallen sin for de unge hesteinteresserte, og noen foreldre var naturligvis også med. Videre hadde ungdomsrepresentantene invitert de unge i klubben, så alt i alt var vi over 30 hesteinteresserte samlet denne kvelden med et aldersspenn fra 6 til 70 år.

Det var også viktig at aktivitetslederne som tar imot rekrutter i sin stall fikk snakket sammen. 

I løpet av kvelden fortalte Heidi litt om hva klubben tenker om denne rekrutt-satsingen. Målsetningen er naturligvis å bidra til at flere unge med interesse for hest og hestesport skal få gleden av å «høre til» i en stall, og samtidig få ta del i en opplæring og i klubbaktiviteter. Målet for mange vil være å ta rideknappene av ulik grad - og vi planlegger å sikre at de unge rekruttene lærer det som trengs. Heidi fortalte også litt om de ulike aktivitetene vi har på planen fremover, og Wenche viste noen bilder fra tidligere aktiviteter. Vi håper og tror inntrykket de fremmøtte satt igjen med er av en klubb med et bredt aktivitetstilbud, med felles turer, samlinger og treninger og mye hygge.

Ungdomsgruppa samlet seg rundt et eget bord og diskuterte hva de ønsker av aktiviteter.

Det første punktet som er spikret planen nå er Vårspretten på Haugstad. Der regner vi med at det blir en hyggelig og lærerik helg -som det pleier - med aktiviteter på mange nivåer. Og det er ikke lenge til - så sett av helgen 21. og 22. april i kalenderen med en gang!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.