RAKK inviterer til Cup!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 11. Mar 2018Styret i Rakkestad Kjøre og Rideklubb bestemte ved sin første samling å videreføre RAKKs egen poeng cup også i 2018. Men med ny sponsor skifter cup-en nå navn til Marker Sparebank Poeng Cup. Noen store andre endringer er det imidlertid ikke.

RAKK har arrangert Cup gjennom noen år allerede, og tilbakemeldingene fra de av medlemmene som er ute og starter stevner er at dette er et svært positivt tiltak. Målsetningen er at det skal være med å stimulere til å reise litt rundt og starte, om man har lyst og anledning. Vi tenker at dette både kan bidra til å skape litt fellesskap rundt stevnedeltagelser, ved at kanskje flere reiser på de samme stevnene, i tillegg til at RAKK markedsføres litt rundt i miljøet.


I år har vi dessuten vært så heldige å få vår nye hovedsponsor til å bidra med sponsing også av stevnecupen. Vi synes vi har flotte premier, og håper naturligvis på ekstra stor deltagelse i årets cup. Her er det nemlig ikke bare det å vinne på stevner som betyr noe. I Marker Sparebank Poeng Cup gis det poeng både for stevnedeltagelse, og for plassering. Plasseringspoengene man oppnår er dessuten avhengige av hvor mange startende det er i klassen. Det betyr at man kan få mange poeng for å delta på et stevne, uten å oppnå en plassering helt i toppen, om det er mange startende i klassen. Dette regnes ut etter en WorldCup tabell som du finner HER.

Årets Cup-periode er fra 1. april og ut året. Det er imidlertid VELDIG viktig at de som ønsker å delta melder seg på cup-en før de starter sitt første tellende stevne. Hvordan du sørger for at du blir registrert som deltager i cup-en kan du lese mer om i denne INVITASJONEN. Vi oppfordrer også alle som vil delta i cup-en å lese statuttene.


Vi håper riktig mange melder seg på i cup-en!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.