Sett av dagene!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 21. Jan 2018

RAKKs styre har hatt sitt første møte - og et viktig punkt på agendaen var å begynne å tenke litt rundt årets aktiviteter. Nå er det ikke så veldig mange punkter som er på plass enda - men vi vil likevel be dere markere noe i kalenderen med en gang.


Det aller første som skjer er årsmøtet. Vi samles på Bye kroa i Rakkestad torsdag 15. februar kl 19:00. Etter de vanlige årsmøtesakene blir det pizza og brus og hyggelig samvær, mens vi tenker høyt sammen om aktiviteter i 2018.

De neste dagene vi gjerne vil at du skal holde av allerede nå er RAKKs tradisjonsrike vårsprett. I år planlegger vi den til lørdag 21. og søndag 22. april. Akkurat hvilke aktiviteter må vi komme tilbake til - men her er det også lov å komme med ønsker.

Årets stevnehelg er også bestemt. Det blir den 15. og 16. juni. Da håper vi naturligvis mange medlemmer både stiller til start - og har anledning til å hjelpe til underveis. Oppfordringen er derfor - marker helgen i kalenderen allerede nå!


Så altså - vi håper mange medlemmer vil engasjere seg i klubben også i 2018 - og kanskje noen har ønsker og forslag til nye eller andre aktiviteter? Vi er åpne for forslag!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.