Mye hygge og mye julestemning

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 26. Des 2017Det var også i år tidvis høy stemning da RAKK-medlemmer møttes til juleavslutning i stenfjøset på Finnestad. Her var det pyntet til jul, lyktene brant, det knitret i ovnen og det var i det hele svært så stemningsfullt denne desemberkvelden. Første punkt på agendaen var risengrynsgrøt, og det var selvsagt også mandel i grøten! Det ble etterhvert klart at det var Maylinn som hadde funnet mandelen - men som naturligvis ikke hadde sagt noe om det før alle var godt og vel forsynte.


Etter at kaffen også var servert, var det tid for det som nok mange av de tilstedeværende - unge som eldre - ser på som kveldens absolutte høydepunkt: pakkelek! Det går ut på at et stort antall pakker med ymse innhold spres utover bordet - og så sendes terningene rundt. Får man to like terninger får man velge en pakke, frem til alle pakkene er fordelt. Og en ting er helt sikkert - her kommer virkelig forskjellen i vinnerlykke til syne. For mens noen sitter med en anseelig stabel med pakker foran seg - er det andre som ikke har noen!


Men så starter spenningen på alvor. For da starter Hanne klokka, og terningene fortsetter. De som da får to like terninger får da velge en pakke fra en av de andre deltagerne. Og naturlig nok er det enkelte pakker det er veldig interesse for - så disse bytter gjerne plass mange ganger i løpet av kvelden. Det er imidlertid ikke alltid innholdet står i forhold til utseendet - det går fortsatt gjetord om oppvaskhanskene fra det første året… mens det i år nok kanskje var Hege som hadde den mest overraskende pakken…

Etter grøt, kaffe, pakkelek og mye hyggelig prat og latter var det fortsatt en post igjen på agendaen, nemlig utdeling av dekken til klubbmesterne 2017. Nå hadde dessverre ingen av dem anledning til å komme - men vi vil likevel gratulere Emma Sofie Elverhøi på Plassens Barock som klubbmester i dressur 2017 og Maren Rieber Bakke på Amacello som klubbmester i sprang 2017.

Med dette vil vi ønske alle medlemmer en fortsatt god jul. Vi ser frem til et innholdsrikt 2018, med mye aktivitet og hesteglede sammen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.