RAKK har fått hovedsponsor​​

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 1. Des 2017

Vi er veldig glade over å kunne fortelle at Marker Sparebank har sagt ja til å være RAKKs nye hovedsponsor, og nå i høst undertegnet styret en avtale med dem. Dette ble en avtale vi er veldig godt fornøyde med - og det er en avtale som i første omgang går over to år. Til gjengjeld vil klubben naturligvis markedsføre Marker Sparebank. Det første tegn på dette er allerede på plass. Et stort skilt med Marker Sparebanks logo pryder nemlig nå den ene veggen på sekretariatet på Haugstad.

Det nye skiltet som er på plass på sekretariatet på Haugstad.


Vi skal også ha Marker Sparebanks logo her på nettsiden, og på resultatlister og informasjon vi sender ut og deler ut. Og ja - det kan nok kanskje være at noen av medlemmene over 18 år (eller foreldre til våre mindreårige medlemmer) også vil få en henvendelse fra Marker Sparebank en dag fremover.

Så siden klubben også i 2017 har hatt en kjempefin avtale med Paul Messa as som blant annet sponset premie til RAKK-cup 2017, og Pettersen El installasjon som bidro med støtte til de flotte t-skjortene dere så på stevnet, kan vi dermed stolt opplyse om at RAKK nå har tre lokale sponsorer! Dette er noe vi naturligvis er veldig takknemlige for! Bidragene fra disse firmaene gjør det mulig for oss å yte mer til vår medlemmer!


Tusen takk!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.