Halloween på Haugstad!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 24. Okt 2017

Søndag 29. oktober inviterer RAKK unge og gamle medlemmer og deres venner til Halloween-markering på Haugstad. Så finn frem heksehabitten - eller prinsessekjolen - og meld deg på med en gang!


Våre flinke ungdomsrepresentanter står for arrangementet, og de har mye skummelt, morsomt og hyggelig på planen. Her blir det varme griller - så ta med grillmat - det blir refleksløype med skumle poster - så ta med lommelykt - det blir kaffe og kake - det holder vi! For de modige blir det kanskje også noe godteri - om man finner veien i mørket og greier utfordringene underveis da naturligvis...

Denne grusomme heksa hadde funnet seg godt til rette på Haugstad forrige gang vi hadde Halloween-fest. Montro om hun dukker opp i år også?

Det koster kr. 30 per person og vi møtes på Haugstad kl 18. Men vi tar et lite værforbehold - om det skulle bli VELDIG dårlig vær. Du kan se invitasjonen til arrangementet HER.

Ta også gjerne med en venn! Men husk å melde dere på - vi vil gjerne vite omtrent hvor mange som kommer - så send en sms til Margit på mobil 940 58 352. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.