Sommeren over og høstens aktiviteter planlagt

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Okt 2017

Av ulike årsaker ble det en relativt lang sommer også for RAKKs styre i år. Nå er imidlertid høstens første styremøte gjennomført - og et viktig punkt på sakslisten der var klubbens aktiviteter frem mot jul. Dit går det som kjent ganske fort - men vi satser likevel på å få gjennomført litt forskjellige aktiviteter. 

Det første på planen er Halloween-markering. Noen husker kanskje at vi hadde et arrangement på Haugstad i 2015. Det var litt skummelt, ganske morsomt og veldig hyggelig. Ungdomsrepresentantene i klubben syntes dette var så gøy at de fremmet forslag om å gjøre noe tilsvarende i år - så da satte vi det på planen. Vi håper derfor mange av medlemmene har lyst til å være med på dette - og kan sette av den 29. oktober! Da møtes nemlig hekser og annet skrømt - ikke på Bloksberg men på Haugstad! Mer informasjon kommer etterhvert.


Vi tenker også å gjenta den etterhvert så tradisjonsrike førjulsmøtet i steinfjøset på Finnestad. Her blir det nok grøt og pakkelek i år også - i tillegg til hyggelig førjulsstemning og markering av årets klubbmestere. Dette står på kalenderen den 14. desember.

Av annet som står på klubbens agenda fremover er en videre oppussing av kiosk/sekretariat på Haugstad, vi skal delta på møter i kretsen for å fremme våre ønsker om stevnehelg i 2018, og vi skal kanskje også søke om penger til andre aktiviteter i 2018. Dette kommer det mer informasjon om etterhvert.

I mellomtiden - hold av søndag 29. oktober for en skummel ettermiddag på Haugstad!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.