Velkommen til stevne!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 9. Jun 2017

Nå venter vi og Haugstad bare på de første startende i morgen tidlig! Banen er bygget - de foreløpige startlistene ligger ute på Horsepro og vi gleder oss over at mange startende ekvipasjer finner veien til Rakkestad i løpet av helgen.


haugstad sprang 150 dpi.jpg

Det at stevnet også har innlagt klubbmesterskap er jo også spennende for oss fra RAKK. Og det er relativt mange startende. Klassen med flest startende ekvipasjer er 80 cm -der er det meldt 25 startende. I klassene 70 cm og 90 cm er det også rundt 20 ekvipasjer, mens det som vanlig er færre i den aller høyeste (115 cm) og den laveste (50cm) klassen.

På søndagens dressurstevne er det som forventet litt færre ekvipasjer enn i sprang, men det blir nok en ganske lang dag likevel. Det er klasse 02, Lett C som blir den største klassen, her starter det 15 ekvipasjer. Også for dressur er de foreløpige startlistene lagt ut på Horsepro. I dressur er det også klubbmesterskap på stevnet, og dette går på tvers av klassene. I dressur er vi dessuten vertskap for to cup-er, både Höôks cup (5. avdeling) og Cavalor cup (3. avdeling), noe som er nytt for oss men som vi gleder oss til. Dette blir spennende.

hooks og cavalor.jpg


Vi gleder oss til nok en hyggelig stevnehelg på Haugstad! Her er det forøvrig åpen kiosk og en flott tribune - så vi håper naturligvis at også andre som er interessert i hestesport tar turen til Haugstad i løpet av helgen. Om du er usikker på veien så er det merket fra Riksvei 124, men du kan også finne frem om du skriver inn Haugstad, Rakkestad i f.eks. Google Maps.


Velkommen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.