Mye hesteglede på Haugstad i dag!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 23. Apr 2017

RAKK arrangerer Vårsprett denne helgen - noe som betyr at det på Haugstad er treninger og uhøytidelige konkurranser - og kort fortalt mye moro med hest! I går var det dressurtreninger og aller første samling for de som ønsker å ta rideknappen utover sommeren. I dag starter dagen med sprangtreninger - og deretter blir det Caprilli-konkurranse.

caprilli siksak.jpg

Fra en tidligere Caprilli trening - vi har klasse både med og uten leier.

Caprilli er en konkurranse der det er inngår både noen dressurøvelser, minst ett hinder og mange andre typer oppgaver. Blant annet skal rytter og hest ri i siksak, stoppe på angitt sted og stå stille i akkurat fem sekunder før de rir videre. Også gjelder det naturligvis å huske rekkefølgen, samt å hilse dommer på rett sted.

Fra dressurtrening i går; Selma og Gulla instrueres av instruktør Iselill B. Karlsen

I tillegg til at det er mye å se på for de som er interessert i hest - er det også varm grill - men de som ønsker å benytte seg av den må ha med egen grillmat. Men kaffe og saft kan man få i kiosken! Og vi har en flott tribune som ligger badet i sol! Det er med andre ord store muligheter for å hygge seg på Haugstad i dag - og vi håper mange tar turen innom - om ikke annet for å se og hilse på!

Velkommen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.