Har du husket?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 29. Mar 2017

To viktige ting å huske på akkurat nå er:

1. Om du ønsker å være med RAKK til Lier Horseshow 29. juni - 2. juli må du gi beskjed til Hanne snarest! Hun må nemlig veldig snart gi beskjed hvor mange overnattingsplasser vi trenger - så her er det ingen tid å miste.

2. Vi er i ferd med å bestille jakker, polo-trøyer og t-sjorter med klubbens logo. Jakkene og polo-trøyene er like de vi har hatt tidligere, t-skjortene er enkle mørkeblå t-skjorte med RAKKs logo på ryggen.


Du kan se bilder av RAKK-jakkene her. Dette er en Kingsland-jakke av god kvalitet, med brodert logo på ryggen og navn foran. Blir vi nok som bestiller får vi en veldig god pris på den - så vi skulle veldig gjerne sett at noen medlemmer til bestilte. Om du er usikker på størrelsen så kan visstnok jakken prøves på Kingslands utsalg i Sarpsborg. Deres åpningstider er Mandag og fredag: 09.00 – 16.00 og Tirsdag, onsdag og torsdag: 09.00 – 17.00.Når du bestiller må du huske å opplyse om 1) Hvilket klesplagg det gjelder, 2) Størrelse, 3) Bestillers navn, 4) Mobilnummer, og 5) Navn som skal broderes. Bestillingen sender du til Maylinn Dramstad på e-post macedram@hotmail.com så snart som mulig. Merk e-posten med "Klubbklær RAKK".


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.