Velkommen til kurs på Haugstad søndag 9. april

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 18. Mar 2017

Å kunne trene hesten sin fra bakken er en stor fordel i mange situasjoner, f.eks. etter skader eller i en opptreningsfase. Det er også alternative treningsformer som kan gi verdifull økt variasjon til treningen. Dette er med andre ord noe alle kan ha nytte - og ikke minst glede - av!


For at flere skal kunne komme i gang med slik trening - eller få innspill i hvordan de gjør om de allerede er i gang - arrangerer RAKK nå kurs i to måter å trene fra bakken på; med lange tøyler og tømmekjøring. Som instruktører har vi fått henholdsvis Ina Schjerpen og Heidi Lyngstad. Dette er to erfarne instruktører som begge har drevet med slik trening i mange år - og som har mye erfaring og kunnskap og dele med seg.

Dagen er lagt opp slik at det er to uavhengige kursdeler; en med lange tøyler og en med tømmekjøring. Hver del varer en halvtime. Deltagerne kan velge å være med på begge eller bare den ene delen. Pris og mer info finner du i denne invitasjonen.

Kursene er for alle - både RAKKs medlemmer og ikke medlemmer, både erfarne og de som aldri har forsøkt dette før. Deltagerne må stille med egen hest/ponni, men vi vil ha utstyr til utlån. Dette er en fantastisk måte å starte påsken på - så vi håper mange vil gripe denne muligheten.

Påmeldingsfrist er 2. april, og påmelding gjøres til Heidi Lyngstad på mobil 928 03 091 eller på e-post Knut.lyngstad@online.no

Velkommen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.