Blir du med til Lier horseshow i juni?

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 8. Mar 2017

I et tidligere innlegg på siden kan du lese mer om RAKKs planer om å reise sammen til Lier horseshow. Det mange kanskje lurer på er mulighetene for overnatting - det er jo tross alt et stykke å kjøre til Drammen. Og RAKK har altså reservert noen overnattingsmuligheter på Renskaug Vertsgård.

Renskaug 2.jpeg


RAKK har holdt av noen av leilighetene de har på Renskaug Vertsgård i hele perioden fra torsdag til søndag. Hver slik leilighet har fire eller fem sengeplasser - og en seng i en av disse vil koste 1000 kroner per deltager for disse 3 nettene. (Er det medlemmer som bare ønsker en eller to av nettene må man eventuelt selv finne noen å dele med.) Du kan lese mer om stedet på deres hjemmeside.

Men NB - tenker du å starte på stevnet må du selv følge med på når invitasjonen legges ut og påmeldingen åpner. Og vær obs - for her kan nok de mest populære klassene raskt bli fulle.

Har du lyst til å være med - gi beskjed til Hanne på mail (hanne.fosser@gmail.com) eller mobil: 489 54 774. Og når et gjelder å sikre seg plass på Renskaug er det prinsippet om førstemann til mølla som gjelder, men aller siste frist for å gi beskjed er 1. april.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.