​RAKK reiser til Lier Horseshow - bli med da vel!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 23. Feb 2017

Helgen 22. -25. juni arrangerer Drammen og Omegn Rideklubb sitt tradisjonsrike Lier Horseshow. Emkelte fra RAKK deltok der i fjor, og kom begeistret tilbake. Dette var både lærerikt, morsomt, sosialt, hyggelig og inspirerende. Blant annet. Det var også veldig fin trening å være med på et såpass stort stevne, i tillegg til at det var spennende konkurransemessig, så klart. Så med disse erfaringene bestemte vi oss for at dette så absolutt burde gjentas.

Klubben oppfordrer derfor alle til å sette av dagene, og blir med på tur til Lier. Vi håper naturligvis riktig mange har lyst til å starte på stevnet - men også at mange har lyst til å være med å heie. Dette blir garantert både morsomt, spennende og sosialt. Vi har reservert noen leiligheter på Renskaug Vertsgård (www.renskaug.no), et trivelig overnattingssted ikke langt fra stevneplassen med en grei pris. Her ser vi for oss blant annet å samles til grilling på kvelden.


Men NB - tenker du å starte på stevnet må du selv følge med på når invitasjonen legges ut og påmeldingen åpner. Og vær obs - for her kan nok de mest populære klassene raskt bli fulle.


Har du lyst til å være med - gi beskjed til Hanne på mail (hanne.fosser@gmail.com) eller mobil: 489 54 774. Og når et gjelder å sikre seg plass på Renskaug er det prinsippet om førstemann til mølla som gjelder, men aller siste frist for å gi beskjed er 1. april.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.