Et vel gjennomført årsmøte

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 19. Feb 2017

Det var et relativt godt oppmøte da RAKK avholdt sitt årsmøte i Gjensidiges lokaler onsdag 15. februar. Cirka 20 medlemmer hadde funnet veien til årsmøtet, og de fikk høre om en klubb med mange ulike aktiviteter - både gjennomførte i 2016 og planlagt for 2017.

På agendaen stod de vanlige årsmøtesakene, med gjennomgang av årsberetning, regnskap og budsjett. Et annet viktig punkt på alle årsmøter er valg, men også i år hadde valgkomiteen gjort et solid stykke arbeid. Villige medlemmer var funnet til alle poster - med kiosk-komiteen som eneste unntak. Også denne posten ble imidlertid besatt i løpet av møtet. Du kan se det nye styret her. Og med mange aktiviteter på planen fremover blir det ikke noen hvileperiode for det nye styret - de samles til første møte allerede 28. februar.

Da valget var overstått tok lederen i RAKK, Hanne Fosser, ordet med en bukett roser i hendene. Hun ønsket, på vegne av klubben og gi en spesielt varm takk til klubbens kasserer gjennom mange år - Hanne Bull Fladstad. Som klubbens stødige kasserer har Hanne har gjort en fantastisk innsats for RAKK gjennom en årrekke. Ved hvert arrangement har hun gjort klar betalingskasser med vekslepenger på plass, hun har holdt kontroll på regninger og medlemsavgifter, og betaling for Hestesport, satt opp og presentert regnskap og budsjett, bare for å nevne noe. Det er bare å si tusen takk for innsatsen!

En annen post på årsmøtets agenda var utdeling av premier til vinnerne av RAKKs poengcup. Takket være en velvillig sponsor i Paul Messa as, har vi flotte premier i cup-en vår, noe vi også har inntrykk av at årets vinnere er helt enige i. Årets poengcup ble vunnet av Susanne Yven på Caruso (127 poeng). Andre plass gikk til Emma Elverhøi på Plassens Barock (86 poeng), mens Emilie Messa og Kornelia sikret tredjeplass (77 poeng). Resultatlisten videre var;

4. plass Hege Ovidia Rud Lunde og Jacobs Dragonnight (67 poeng)

5. plass; Sigrid Fosser Hansen og Valentina (65 poeng)

6. plass; Margit Lyngstad og Pålands Mille Fleur (43 poeng)

7. plass; Marthe Elverhøi og Candy Girl (38 poeng)

8. plass; Maren Rieber Bakke og Amacello (33 poeng)

9. plass; Susanne Yven og Oki Doki Hästak (ikke startet)

Susanne Yven oppnådde også mange poeng med sin andre hest; Agathe, men ettersom cup-ens statutter bare tillater premiering av en ekvipasje per deltager ble denne ekvipasjen ikke premiert i år. Vi er forøvrig svært glade for å kunne fortelle at Paul Messa as har bekreftet at vi får sponset premier i cup-en også i 2017 - så vi håper på enda større deltagelse i år! Sesongstart er jo faktisk like rundt hjørnet. Men NB - det er veldig viktig at de som vil delta leser statuttene for cupen! Du finner dem her.

Årsmøtet denne gang hadde også et annet faglig innslag - vi fikk nemlig besøk av Gjensidige. Gjensidige har også gjennom flere år vært en viktig sponsor for klubben. Og vi synes det var svært hyggelig da de foreslo at de kunne komme og informere om sine alternativer for hesteforsikring. Cato og Mads Aas Johansen hadde begge mye erfaring med henholdsvis salg av forsikringer og skadeoppgjør - og de delte villig med seg. Alle som har noe erfaring med vetrinærutgifter og ulike typer skader og behandlingsbehov vet jo at det fort kan være store summer det er snakk om, så det var vel ikke noen overraskelse at dette var et tema som mange var opptatt av og interesserte i.

Helt til slutt på årsmøtets agenda stod noe å spise, med sosialt samvær og litt informasjon om planlagte aktiviteter. Det var som vanlig hyggelig, og kort oppsummert kan vi si at det står mange aktiviteter på planen fremover våren - så følg med på kalenderen og her på siden!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.