Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Rakkestad Kjøre og Rideklubb

Sommeren over og høstens aktiviteter planlagt

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 2. Okt 2017

Av ulike årsaker ble det en relativt lang sommer også for RAKKs styre i år. Nå er imidlertid høstens første styremøte gjennomført - og et viktig punkt på sakslisten der var klubbens aktiviteter frem mot jul. Dit går det som kjent ganske fort - men vi satser likevel på å få gjennomført litt forskjellige aktiviteter. 

Det første på planen er Halloween-markering. Noen husker kanskje at vi hadde et arrangement på Haugstad i 2015. Det var litt skummelt, ganske morsomt og veldig hyggelig. Ungdomsrepresentantene i klubben syntes dette var så gøy at de fremmet forslag om å gjøre noe tilsvarende i år - så da satte vi det på planen. Vi håper derfor mange av medlemmene har lyst til å være med på dette - og kan sette av den 29. oktober! Da møtes nemlig hekser og annet skrømt - ikke på Bloksberg men på Haugstad! Mer informasjon kommer etterhvert.


Vi tenker også å gjenta den etterhvert så tradisjonsrike førjulsmøtet i steinfjøset på Finnestad. Her blir det nok grøt og pakkelek i år også - i tillegg til hyggelig førjulsstemning og markering av årets klubbmestere. Dette står på kalenderen den 14. desember.

Av annet som står på klubbens agenda fremover er en videre oppussing av kiosk/sekretariat på Haugstad, vi skal delta på møter i kretsen for å fremme våre ønsker om stevnehelg i 2018, og vi skal kanskje også søke om penger til andre aktiviteter i 2018. Dette kommer det mer informasjon om etterhvert.

I mellomtiden - hold av søndag 29. oktober for en skummel ettermiddag på Haugstad!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.