Nå nærmer det seg...

Postet av Wenche Elisabet Dramstad den 6. Mar 2022

RAKKs treningshelg på Blixland! Det er mange som har meldt sin interesse - og vi håper virkelig det vi nå kan fortelle om program og innhold i denne helgen gjør den bare enda mer fristende å være med på!

Arrangementet starter fredag, og der er det også lagt inn en ridetime. Lørdag og søndag er det både litt teori, og to ridetimer hver dag. Men for at trenerne skal kunne lage gode gruppeinndelinger, og tilrettelegge trening og nivå slik at det blir best mulig for hver og én, er det viktig at alle skriver hva de ønsker å fokusere på (sprang, dressur eller begge) og litt om hvilket nivå de er på, i påmeldingen. Da skal vi formidle dette videre til Blixland.

Fra vår forrige samling på Blixland.

Så er det naturligvis sånn at både to- og firbente må få tilstrekkelig næring og god hvile for å kunne få maksimalt ut av helgen. For de tobente ordner dette seg ved at prisen inneholder seks måltider; kveldsmat fredag, frokost, lunsj og middag på lørdag, samt frokost og lunsj på søndag. Det er også mulig for "publikum" som har lyst til å komme å se på, å bli med på lunsjen. Det koster da 150 kroner. Og vi kan jo røpe at det alltid har være veldig god mat og hyggelige måltider på Blixland!

For de firbente gjelder at her kan man ha med høy, og om man trenger / vil kan man også ta med ekstra flis. Både flis og høy kan også kjøpes på Blixland, men da kommer såklart prisen på dette i tillegg.

Som vi har fortalt tidligere har klubben fått litt støtte til denne aktiviteten, og det bruker vi på å dekke deler av kostnaden for hver deltager. 

Det betyr at prisene blir som følger;

1. "Full pakke"; fredag - søndag - alle måltider og overnatting: 1800 kroner. 

Dette er samme pris enten man har med egen hest eller låner på Blixland (men ønsker du å låne hest må du selvsagt gi beskjed om det i påmeldinngen!)

2. Delta men ikke ri: 400 kroner

3. Bare lunsj en dag: 150 kroner


Påmeldingsfrist: søndag 13/3. 

For å melde deg på sender du en SMS til Nina-Helen (478 07 866). Husk å skrive rytters alder, nivå, type hest, ønsker ifht timer (sprang/dressur), og eventuelt ønske om å låne hest. Eventuelle allergier kan det også være lurt å nevne. Ja og Blixland vil også gjerne ha beskjed om du kommer for å se og vil ha lunsj.

Vi håper mange av våre medlemmer synes dette er et godt tilbud og har lyst til å bli med! Men det er så klart et begrenset antall plasser - så meld deg på før heller enn senere!

Det er alltid god mat og hyggelig måltider på Blixland.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.