Nok et vellykket stevne på Haugstad!

Postet av Wenche Elisabet Dramstad den 20. Sep 2023

Lørdag 16. september arrangerte RAKK dressurstevne på Haugstad. Selv om været tidvis virket litt utrygt, ble det ikke noe regn, og det var periodevis en hel del tilskuere som koste seg på tribunen. Kiosken var selvsagt åpen, og det gikk unna på både vafler, brus, pølser og toast.

Det er ganske krevende å arrangere stevner - og selv om dette bare var dressur og bare en dag - krever det en god del dugnadsinnsats. Før vi sier noe mer om stevnet vil vi derfor få takke og berømme alle dere som stiller opp på dugnad! Uten dere hadde dette ikke vært mulig å gjennomføre! Vi fikk også denne gang flere hyggelige tilbakemeldinger fra både teknisk personell og deltagere - noe vi setter veldig stor pris på. Men også dette skyldes i hovedsak alle som hjelper til.

Men tilbake til deltagere, klasser og resultater. Litt ekstra morsomt syntes vi det var at det denne gangen var mange av klubbens egne ryttere som stilte. Og når de i tillegg rir så bra som de gjør er det spesielt morsomt å fortelle om resultatene.

Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad og Pålands Mille Fleur kom på en flott 2. plass i Lett C Ponni.

Dagen startet med Lett C, henholdsvis hest og ponni. Lett C hest ble vunnet av Henriette Strøm og Lacazette fra Marker Kjøre og Rideklubb. I Lett C ponni var det to RAKK-ekvipasjer med; Ellinor Fjeldbraaten Lyngstad på Ladyline Forest og Thea Skarpholt på Pålands Mille Fleur. Klassen ble vunnet av Melissa Waaler Wernersen og Kyrre fra Råde og Onsøy rideklubb, men RAKKs to ryttere plasserte seg på henholdsvis andre og tredje plass. Ellinor og Lady red til 68.400%, mens Thea og Mille oppnådde 67.800%.

Neste klasse var Lett D, og også her var to RAKK ekvipasjer med; Kristin Fladstad Heier og Zeferino Seren Rhosyn og Selma Klipper og Polle Gullet. Kristin og Zeferino gikk rett og slett av med seieren i klassen med det fantastiske resultatet 79.444 %. Selma og Polle Gullet gjorde det også bra - med 64.444 % sikret de seg en tredje plass.

 

Selma Sofie Klipper og Kristin Fladstad Heier startet begge Lett D.

I Lett B gikk seieren til Katrina Maynard og Patricia (VI), mens RAKKs ekvipasje i klassen, Pernille Sæthren og Flyin Lou-Lau kom på femte plass, med 62.500 %. Lett A ble vunnet av Julie Sjølie Sabahin og Dejá-Vú som rir for Eidsberg rideklubb, mens Middels B ble vunnet Sara Lyngfolss og Strandgaards Danish Dynamite fra Sarpsborg og Omegn Rideklubb. I denne klassen tok Magdalena Sendrowicz og Svendsrud Marvin andre plass.

For andre gang hadde vi også en paraklasse på programmet. Her startet Anne Britt Joelsen Østby og Haugstad Tor, og ekvipasjen gjennomførte et flott program som resulterte i 60.000 %.

Anne Britt Joelsen Østby og Haugstad Tor.

Vi hadde også en av avdelingene i Østfold Cup - og her var det selvsagt egen preieutdeling.

Alt i alt var dette en fin dag i RAKK-regi på Haugstad, og såvidt vi kan vurdere var det et vel gjennomført og vellykket stevne. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.