Velkommen til årsmøte!

Postet av Wenche Elisabet Dramstad den 13. Feb 2022

Tirsdag 15. februar arrangerer vi digitalt årsmøte i Rakkestad kjøre- og rideklubb. Vi håper mange av klubbens medlemmer setter av litt tid denne kvelden og blir med på møtet - som arrangeres ved hjelp av zoom. Det betyr i praksis at du bare trenger en nettleser - og å bruke den til å åpne lenken du finner litt lenger ned i denne saken - så slippes du straks inn i det digitale årsmøtet.
Møtet starter kl 18:30. Først og fremst blir det de vanlige årsmøtesakene, som gjennomgang av regnskap for 2021 og presentasjon av budsjett for 2022, samt presentasjon av årsberetningen. Det blir valg etter at valgkomiteen har presentert sitt forslag. Når det nye styrets sammensetning er på plass, har vi noen planer for litt hyggelig aktivitet også. Det blir presentasjon av vinnere av poengcup 2021, utdeling av premier (på en måte) -vi vil presentere noen planer - og vi vil også gjerne høre litt om medlemmenes tanker og ønsker for 2022.  

For å bli med på årsmøtet klikker du på denne lenken:


BLI MED I ÅRSMØTET 


Når du klikker på lenken - åpner en ny fane. Her vil du få noen spørsmål; om du vil åpne zoom meetings (svar ja), hvordan du vil få lyden osv. Her er det sannsynligvis bare å velge det maskinen foreslår - så vil du ganske raskt komme inn i det digitale "møterommet".


Velkommen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.