Høstslipp 12. og 13. oktober - NB - med noen mindre endringer

Postet av Wenche Elisabet Dramstad den 1. Okt 2019

Like sikkert som at høsten er her er det at RAKK arrangerer sitt tradisjonelle høstslipp! I år er det imidlertid en liten endring - vi velger å legge arrangementet til Østereng gård i år. Dette gjør det litt enklere for arrangementskomiteen - og sparer MYE transport!


Årets høstslipp finner altså sted på Østereng 

helgen  12. og 13. oktober.

og at det blir en innholdsrik helg - det er det ikke tvil om!

Morsomt og lærerikt - det er målsetningen!

Vi starter lørdag kl 11. Først på lørdag blir det mulighet for rekruttene å komme en rideknapp videre. Rideknappene er Norges Rytterforbund opplæring i håndtering og stell av hest. Opplegget går under navnet Rideknappen, men det er egentlig fem forskjellige knapper eller grader. For hver grad man gjennomfører er det krav til hva man skal kunne - med stadig økende vanskelighetsgrad. Og hver grad avsluttes med en prøve der man må vise hva man har lært. Mer informasjon om rideknappene kan du finne her: http://www.rytter.no/klubb/aktiviteter/rideknappen/

Lørdag får rekruttene anledning til å vise hva de har lært siden sist og kanskje sikre seg en ny rideknapp i samlingen.

Søndag starter vi kl 10. Da er det treninger for Iselill som står på planen. Iselill har undervist RAKK-ryttere ved flere anledninger tidligere og hun har garantert mye å lære bort til ryttere på alle nivåer. Iselill er daglig leder og instruktør i Askim rideklubb, og hun har også vært dommer på stevnene våre.

Tidene på søndag settes opp etterhvert som påmeldingene kommer inn.  Og NB: det går fint å få en kjøretime også for Iselill om noen ønsker det!

Iselill har undervist RAKK-ryttere ved flere anledninger.

Som vanlig skal vi naturligvis ordne det slik at det blir muligheter for både vått og tørt, kald og varm drikke og kanskje noe søtt også… Og det er naturligvis også mulig å bare komme for å se på!


Men NBNB: Påmeling senest 8. oktober til Kristin via mail til kfheier@gmail.com !


Du kan lese mer om program, priser og påmelding HER.


Velkommen til høstslipp!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.