Førstehjelp på hest

Postet av Wenche Elisabet Dramstad den 6. Sep 2019

Er du interessert i å lære mer om førstehjelp på hest? Da har du muligheten den 23. september. Da kommer nemlig veterinær Svein H. Bakke til Marker kjøre- og rideklubb for å holde foredrag om tema. Og Rakkestad Kjøre og Rideklubbs medlemmer er invitert til å delta!

Foredraget finner sted i rådhuset i Ørje, og dørene åpnes klokken 18:30.

Veterinær Svein H. Bakke er spesialist i hestesykdommer, og denne dagen vil han fortelle alle hesteinteresserte om førstehjelp på hest. Her vil du få vite mer om hva du kan gjøre selv på stallen, hvordan gjøre riktig sårstell, bandasjering osv. Svein H. Bakke ble utdannet veterinær i 1978 etter å ha studert i Berlin og Oslo, og han har siden jobbet med hest på heltid.  I 1991 fullførte han sin doktorgrad på tema indremedisin på hest. Han ble offentlig godkjent spesialist i hestesykdommer i 1992, og er én av bare fem med den tittelen i Norge.


I dag jobber Svein Bakke som ambulerende hesteveterinær, stevneveterinær på Bjerke Travbane, sakkyndig i veterinære rettssaker og han underviser på veterinærhøgskolen (NMBU). Han har også jobbet på Momarken Hesteklinikk og Bjerke Dyrehospital ved siden av privat praksis. Som den dyktige og etterspurte veterinæren han er, holder han mye foredrag både i inn- og utland.

Mandag 23. september er altså turen kommet til Ørje, ved Marker kjøre- og rideklubb. Dere kan glede dere til en nyttig og artig kveld med en engasjert og dyktig foredragsholder. Svein Bakke er ikke bare spesialist i hestesykdommer, han er også knakende god på å formidle sin kunnskap!


Vi håper mange tar turen - Marker ønsker oss hjertelig velkomne!

Det er gratis inngang - men det blir salg av enkel mat, kaker og drikke.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.