Bli med RAKK på hyttetur!

Postet av Wenche Elisabet Dramstad den 24. Jul 2019

Helgen 17. og 18. august arrangerer vi tur! Klubben har fått leie hytta «Suteren» ved Glomma i Os, og hit inviterer vi alle klubbens medlemmer med eller uten hest. Vi planlegger et allsidig og hyggelig program, og håper mange synes dette høres ut som en hyggelig avslutning på sommerferien. Men - det er et begrenset antall plasser - så her gjelder prinsippet om førstemann til mølla.

Suteren er idyllisk beliggende ved enden av veien, med utsikt mot og tilgang til Glomma. Hytta har  vært i bruk av Turhestforeningen, og derfor er det også et stallrom her. Det er totalt 15 soveplasser inne i hytta, det er ingen luksus akkurat men god «hyttestandard» med kjøkken, bad og stue og en flott veranda med gode grillmuligheter! 

Opprinnelig hadde i ønsket at rekruttene også kunne fått tilbud om tur hit, men etter en befaring fant vi ut at dette stedet nok ikke var helt egnet for en rekruttsamling. Bratte bakker ute, bratt stige inne og elva som nærmeste nabo, samt liten plass til de aktivitetene vi ønsket å legge opp til for rekruttene, tilsa det. Men vi hadde nå bestilt hytta, og håper derfor at også de litt eldre medlemmene kan ha lyst til å reise på tur?

Vi tenker at vi starter lørdag ettermiddag med en ridetur for de som kommer med egen hest. For de uten hest blir det muligheter for andre aktiviteter - litt avhengig av været. Etter turen blir det sosialt samvær og grilling. Til dette må alle ta med «hovedretten» de selv ønsker samt drikke til eget bruk - klubben stiller med salat, loff og annet tilbehør. Søndagen starter vi med felles frokost (den ordner klubben) - før de som har hest får mulighet til en ridetur til. Og kanskje noen lar seg friste til å prøve badevannet? Røsægsanda er en flott badestrand som ligger like ved.

Vi må imidlertid ha en oversikt over hvem som kommer - hvem som skal overnatte og om man har med egen hest. Det er beite tilgjengelig, men om noen må gå alene må vi også få vite om det. Da må eier selv ta med fôr og hjelpe til å gjerde inn et lite adskilt område.


Har du lyst til å være med - send påmelding til Camilla på e-post: 

camilla.thornquist@hotmail.com

senest onsdag 14. august!


Da vil du få mer info om klokkeslett, hva som må tas med, turplaner, osv.


OG - har du bare lyst til å komme en tur på lørdag kveld og bli med på sosialt samvær og grill er det selvsagt også veldig hyggelig - men likevel fint om du gir beskjed så vi er sikre på at vi har nok mat!


Bli med da vel!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.