Mer informasjon om årsmøtet!

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 25. Jan 2024

Årsmøtet i Rakkestad Kjøre- og rideklubb avholdes som tdiligere informert om onsdag 14. februar. Vi har fått leie kantina i Rakkestadhallen til møtet. Møtet starter klokken 18:00, og vi håper mange medlemmer setter av litt tid til klubben denne kvelden.



I tillegg til de vanlige årsmøtesakene blir det kåring og markering av vinnerne av Marker Sparebank Stevnecup 2023. Vi håper også å få til et interessant hestefaglig foredrag, og vi tenker å servere pizza. I tillegg blir det selvsagt hyggelig og sosialt samvær og gode muligheter for å diskutere planer og ideer for klubbens aktiviteter fremover.

Du finner foreløpig saksliste i dette dokumentet: innkalling årsmøte

Det er også viktig å være oppmerksom på at frist for å melde inn saker som ønskes behandlet på årsmøtet er 31. januar. Eventuelle saker som ønskes behandlet på årsmøtet sendes på mail til post@rakk.no


Velkommen til årsmøte!



Årsmøte i Rakkestad Kjøre- og Rideklubb

Postet av Rakkestad Kjøre og Rideklubb den 13. Jan 2024

Dato for årsmøtet i Rakkestad Kjøre- og Rideklubb er bestemt - det blir onsdag 14. februar. Vi håper mange har anledning til å sette av litt tid denne kvelden. Informasjon om sted og program kommer etter hvert - men de vanlige årsmøtesakene som valg, årsberetning, regnskap m.m. står selvsagt på agendaen.

Og i forbindelse med valg - vi vet at valgkomiteen er godt i gang med arbeidet - men håper de som blir kontaktet tenker positivt når de vurderer hva de skal svare!